четвер, 21 квітня 2016 р.

День ЦЗ

Сьогодні в нашій школі було проведено день ЦЗ та ОТ. Відповідно до наказу складено план проведення Дня ЦЗ. Для учнів 2-их класів було проведено підсумкові уроки по правилах безпечної поведінки в школі, побуті, на вулиці, під час прогулянок та екскурсій, серед учнів 10-11 класів проведено цікаві естафети. Усі учасники навчально-виховного процесу взяли участь в проведенні евакуації з приміщення школи.



Запрошені гості - Пархомук О.П., лікар-епідеміолог та Кардашук В.А. - завідувач Навчально-консультаційного пункту, які цікаво та доступно розповіли дітям про порядок дій під час НС природнього та техногенного характеру. Зокрема Ольга Павлівна зосередилу увагу учнів на порядку дій під час розливу ртуті, а Віктор Анатолійович нагадав правила поведінки при виявленні невідомих предметів. Усі учні 5-11 класів переглянули навчальний відеофільм "Небезпечні знахідки".
Учитель фізики Дейнека В.В., розповіла учням про вплив радіації на організм людини та разом із Коханюк І.А., учителем інформатики,  продемонструвала відеофільм "Чорнобиль - секунди до вибуху", який повернув усіх присутніх у 30-річну давність, до моменту трагедії на Чорнобильській АЕС.
Учні 1-8 класів організували виставку своїх малюнків "Безпека очима дітей", яка висвітлена в холі школи.
В цілому день був плідним та цікаво-повчальним. Маю велику надію що ми будем проводити лише навчання і ніколи не доведеться рятувати учнів нашої гімназії від реальної загрози їх життю та здоровю. 
 Світлини можна переглянути на сайті Нововолинської гімназії: уроки для учнів 2 класів, евакуація та запрошені гості, акція  "Запобігти, врятувати, допомогти"

Немає коментарів:

Дописати коментар